top of page

LA FONTANA

OVER

ONZE IJSSALON

We just love ice cream!

Hoi! Wij zijn Lisette en Joey en wij hebben in maart 2013 deze leuke en mooie ijssalon opgericht. Sinds het begin is de ijssalon uitgegroeid tot een populair plekje in Bennekom. De ligging van de ijssalon helpt natuurlijk ook erg mee. In de zomer kan men in het park heerlijk in het zonnetje genieten van een ijsje. Elke dag zijn wij druk bezig met het nog beter maken van deze ijssalon om er zo voor te zorgen dat het naar de wens van de klanten is! Wij hopen jullie een keer te zien in de ijssalon!

Een vrolijke, gezellige ijssalon in hartje Bennekom waar men het beste en lekkerste ijs in de regio kan verkrijgen. Naast het uitgebreide ijsassortiment kan men ook kiezen voor een lekkere milkshake, frisdrank of een lekker kopje koffie. Wil je liever een lekker ijscoupe uitproberen op ons gezellige terras? Dit is natuurlijk ook mogelijk!

 

Er is dus voor ieder wat wils bij IJssalon La Fontana. Op de wat koudere dagen kan men lekker binnen zitten met een kopje koffie, of voor de echte bikkels onder ons natuurlijk een lekker ijsje. Het ruime assortiment bestaat uit vaste ijs smaken maar ook de heerlijke wisselsmaken zijn zeker het proberen waard!

 

Benieuwd geworden? Kom eens gezellig langs bij La Fontana en geniet in het park in hartje Bennekom! Tot dan!

5+1+1+DSC03885.jpeg

BART VAN ElSTPLANTSOEN

It's what's on the inside that counts

Het monument in het Bart van Elstplantsoen te Bennekom (gemeente Ede) is opgericht ter nagedachtenis aan zes plaatselijke verzetsmensen die in de strijd tegen de bezetter zijn omgekomen.

De namen van de zes slachtoffers luiden:

B. van Elst, M. Lugthart, J. Mekking, P. Roseboom, J. Schouten en H. van Vliet.

 

Met dit gedenkteken wordt tevens de aanleg van het plantsoen (in augustus 1945 door Canadese militairen van de 'Royal Winnipeg Rifles') in herinnering gebracht.

bottom of page