top of page

EVENEMENTEN

vlegeldag-1024x704.jpeg

VLEGELDAG

Bennekom

Vlegeldag is hét evenement in augustus in Bennekom! Van kleine kraampjes waar kinderen hun spulletjes verkopen tot grote kramen van de echte winkels, van eettentjes tot feestelijke activiteiten; voor ieder wat wils! La Fontana is ook zeker van de partij tijdens deze dag. De ijssalon is de hele dag geopend, maar ook met onze ijskar staan wij midden in het dorp om ons lekkere ijs te verkopen! Zien wij je daar?

KONINGSDAG

Feestje

Koningsdag is een jaarlijks terugkerend evenement, ook in Bennekom! Tijdens deze feestelijke dag staan er allerlei kraampjes, eettentjes en muziekpodia om zo te zorgen dat Koningsdag onvergetelijk wordt. La Fontana is de hele dag geopend en ook met onze ijskar staan wij in het dorp en in het parkje om zoveel mogelijk mensen van een lekker ijsje te voorzien! Kom jij ook een lekker ijsje eten op Koningsdag? Tot dan!

Oranje vlaggetjes
WhatsApp Image 2024-04-06 at 10.38.07.jpeg

FEESTELIJKE ACTIVITEIT?

Wij komen er aan

Feestje of bruiloft? Dan kunnen wij ook op locatie ijs scheppen. Met onze ijskar kunnen wij naar de locatie komen en dan kan iedereen van een lekker ijsje genieten! Kies zelf de smaken en de tijd en wij komen naar je toe!

bottom of page